Асіф Алієв

«Працює лише на одному відрізку»,— Сили оборони про залізничну дорогу на окупованій території

mainnews-id
Для Сил оборони вона є законною ціллю

Залізниця, яку окупанти будують як альтернативу Керченському мосту, наразі працює лише на одному відрізку і повноцінно не функціонує.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня капітан третього рангу Дмитро Плетенчук.

За його словами, для Сил оборони вона є законною ціллю, і українські захисники мають достатньо можливостей для її знищення.

«Повноцінно цей коридор суходолом не запрацював, він дійсно поки не зв’язує Крим з іншими окупованими територіями на півдні України, залізниця лише будується.

Будується вона досить швидко і дійсно, росіяни планують її використовувати насамперед для забезпечення військової логістики свого південного угруповання для того, щоб безперебійно поставляти все необхідне для ведення бойових дій. Наразі вона працює лише на одному відрізку", - розповів він.

Плетенчук зазначив, що у росіян є плани зв’язати фактично ростов з окупованими Кримом, особливо враховуючи те, що так званий Керченський міст зараз не забезпечує в достатньому обсязі військову логістику.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин