Ліна Тимошина

«Антитіла» під час туру в США зібрали 10 мільйонів гривень для українських розвідників на кримському напрямку

mainnews-id
Тур відбувся у межах проєкту «Culture VS War», який не тільки привертає увагу до війни в Україні, але й спрямований на збір коштів для підтримки українських військових

Гурт «Антитіла» під час туру в США зібрав 10 мільйонів гривень, які будуть спрямовані на забезпечення спецпідрозділів українських розвідників, що працюють на кримському напрямку.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ України, за сприяння якого, зокрема, тур проходив.

У відомстві зазначили, що тур відбувся у межах проєкту «Culture VS War», який не тільки привертає увагу до війни в Україні, але й спрямований на збір коштів для підтримки українських військових.

«Завдяки проєкту вдалося зібрати 10 000 000 гривень для Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Ці кошти будуть використані для забезпечення спецпідрозділів, що працюють на кримському напрямку», - йдеться у повідомленні.

Під час туру учасники гурту зустрілися з українською та американською громадами, дипломатами та політиками, наголошуючи на важливості негайної військової допомоги Україні. Окрему увагу приділили питанням українських військовополонених, яких необхідно повернути додому, та викрадених українських дітей.

«Окрім фандрайзингу, під час заходів був проведений аукціон, на якому, серед іншого, був проданий унікальний трофей – розвідувальний БПЛА «Орлан-10», який використовувався ворогом», - додали в МЗС.

Антитіла Орлан.jpg

Фото: пресслужба МЗС України

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин