Асіф Алієв

Безперервне забезпечення та понад 13 млрд грн заощаджених коштів: ДОТ про досягнення за пів року

mainnews-id
Арсен Жумаділов розповів про успіхи в системі закупівель для потреб МОУ

За пів року, завдяки діяльності Державного оператора тилу (ДОТ), держава отримала безперервне забезпечення харчуванням, одягом, амуніцією, паливом та оливами.

Про це йдеться у звіті про досягнення держагенції, що забезпечує потреби ЗСУ.

За даними ДОТ, за шість місяців її функціонування заощаджено понад 13 млрд грн, які розподіляються на покриття додаткових потреб, створено функціональну агенцію з командою понад 140 професіоналів, де є нульова толерантність до корупції та залучено більше українських бізнесів, що беруть участь у забезпеченні ЗСУ.

Як заявив керівник ДОТ Арсен Жумаділов, рік тому команда в межах підтримки змін у системі міністерства оборони почала роботу над концепцією реформи системи закупівель МОУ у відповідь на тогочасні скандали.

 «Я радий, що нам вдалося досягти більшості того, що ми планували. Ми запустили потужну інституцію. Вона вже працює і показує результати», — зазначив він. 

За його словами, попереду ще довгий шлях та ще більші виклики.

 «З цією командою, яку ми маємо в Державному операторі тилу, з цією підтримкою з міністерства оборони, від ЗСУ, від всіх наших партнерів в громадянському суспільстві нам все вдасться», — наголосив Жумаділов.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин