Микола Шевчук

Умєров повідомив, як створення Сил безпілотних систем допоможе на фронті

mainnews-id
Володимир Зеленський підписав указ про створення Сил безпілотних систем як окремого роду військ

Безпілотні системи вже створили перевагу України на полі бою. Наступні кроки Сил безпілотних систем – опрацювання досвіду і масштабування.

Про це сказав міністр оборони України Рустем Умєров, аналізуючи указ президента України Володимира Зеленського про створення Сил безпілотних систем у структурі Збройних сил України (ЗСУ).

“6 лютого 2024-го року стане важливою датою в історії українського війська та історії Української Перемоги... Президент України Володимир Зеленський своїм указом доручив створити Сили безпілотних систем у структурі ЗСУ. Створення нового роду військ у ЗСУ – важливий крок у розбудові українського війська. Нові доктрини, застосування, планування, замовлення. Нові підходи. Нові технології. Безпілотні системи вже створили перевагу України на полі бою. Наступні кроки Сил безпілотних систем – опрацювання досвіду і масштабування. До Перемоги!” - написав він.

Нагадаємо, Зеленський 6 лютого підписав указ про створення Сил безпілотних систем як окремого роду військ. Даний Указ «Про нарощування можливостей сил оборони» опублікований на сайті глави держави.

Фото: Офіційна сторінка Рустема Умєрова

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин