Асіф Алієв

Фонд «Людина і право» передав потужні зарядні станції батальйону імені Номана Челебіджихана

mainnews-id
Подібні зарядні акумуляторні станції дуже потрібні на передовій.

Cьогодні, 21 травня, в офісі Меджлісу кримськотатарського народу благодійний фонд “Людина і право” передав дві потужні зарядні станції Welstrum та комплект сонячної батареї 48-му окремому штурмовому батальйону (ОШБ) імені Номана Челебіджихана.

Як передає QIRIM.News, приймали волонтерську допомогу голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров та представники 48-го ОШБ.

Директор благодійного фонду “Людина і право” Борис Захаров розповів, що подібні зарядні акумуляторні станції дуже потрібні на передовій. зарядна станція 3.png

Ними можна заряджати планшети, смартфони, дрони, оптичні прилади (тепловізор) і т.д. Ці станції достатньо міцні, протиударні та вологостійкі. Взимку вони здатні працювати при температурі мінус 20 градусів.

«Ними дуже легко та зручно користуватися. До акумулятора можна приєднати застосунок у телефоні, таким чином включати станцію за допомогою Bluetooth або слідкувати за рівнем зарядки», — зазначив він.

захаров 23.png В самої станції є акумулятор та інвертор. Welstrum живиться або від сонячної батареї або від електромережі.

Перевагою цих зарядних станцій є те, що вони абсолютно безшумні. Українські розвідники використовували їх навіть в тилу ворога. Такої станції вистачає їм на тиждень.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин