Асіф Алієв

Французький Le Monde розповів про знищення техніки окупантів у Криму

mainnews-id
Своїми ударами Сили оборони України порушують логістику російських окупантів

Знищення російських засобів спостереження на півострові дозволить створити безпечні умови для прибуття сучасних винищувачів F-16 в Україну.

Про це пише французьке видання Le Monde, якому експерти назвали ймовірні цілі для ударів ЗСУ по захопленому півострову Криму, пояснивши, як це пов’язано із запланованим прибуттям винищувачів F-16, передає ТСН.

Серед цілей, які називали експерти, кораблі Чорноморського флоту рф, які через обстріли тримаються якомога далі від заходу Чорного моря і не загрожують судноплавству в Одесі. Крім того, своїми ударами Сили оборони України порушують логістику російських окупантів через окупований Крим на материкову частину України.

"Росіяни використовують свої засоби спостереження в Криму, щоб дізнаватися, що відбувається на Заході України. Важливо знищити ці інструменти, щоб росіяни не побачили прибуття F-16 у реальному часі, що дало б їм змогу відреагувати", — пояснив експерт з міжнародних ризиків Стефан Одран.

При цьому, за словами наукового директора Інституту стратегічних і оборонних досліджень Тібо Фуйє, удари по цілях у Криму не збільшують дефіцит боєприпасів, оскільки дрони великої дальності і крилаті ракети SCALP/Storm Shadow не застосовуються в бойових діях на фронті.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин