Микола Шевчук

Масована атака по окупантах в Криму: загарбники заявляють, що збили 10 ракет ATACMS

mainnews-id
Однією з цілей удару нібито став аеродром Бельбек

Протягом ночі з 14 на 15 травня по російських окупантах в Криму була завдана масована атака. В соціальних мережах пишуть про вибухи біля Севастополя, в Євпаторії та в Бахчисарайському районі.

Зокрема, міноборони окупантів заявило, що протягом минулої ночі їхня система ППО нібито збила десять оперативно-тактичних ракет ATACMS над територією Кримського півострова.

Зі свого боку телеграм-канал «Кримський вітер» заявляє, що вночі в районі аеродрому Бельбек під Севастополем було чути вибухи.

Зазначається, що найгучніші вибухи сталися о 01.55-01.56. Після цього протягом 15 хвилин тривали вибухи тихіші, схожі на детонацію боєприпасів. Місцеві мешканці бачили заграву. Друга хвиля атаки тривала до 02:35. Вибухи прогриміли в Євпаторії та Бахчисарайському районі.

Моніторингова група "Кримського вітру" на супутникових знімках зазначає три осередки пожеж на аеродромі Бельбек у районі злітної смуги та в місцях стоянки літаків.

Лідер окупантів у Севастополі Міхаїл Развожаєв повідомив, що в районі вулиці Федорівської уламки збитої ракети впали у приватному секторі.

Фото ілюстративне: Ilia Yefimovich / dpa

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин