Асіф Алієв

Нічні вибухи в окупованому Криму: що відомо?

mainnews-id
Партизанський рух «Атеш» стверджує, що ракетами був уражений вузол зв’язку російських загарбників

У низці міст тимчасово окупованого Криму ввечері 23 травня повідомили про вибухи.

Зокрема, звуки вибухів звучали в тимчасово окупованих Сімферополі, Саках, Алушті, Ялті, Джанкої та Євпаторії. Щонайменше п’ять вибухів було в Алушті.

Партизанський рух «Атеш» стверджує, що ракетами був уражений вузол зв’язку російських загарбників (в/ч 28735) у селі Сонячногірське. Ця військова частина є важливим пунктом зв’язку та управління окупантів у Криму.

Телеграм-канал «Кримський вітер» також заявляє, що під удар не менше шести ракет ATACMS потрапив вузол зв’язку російської армії. Імовірно була уражена антена станції космічного спостереження та кілька будівель поруч. Цей об’єкт, після захоплення українського півострова, використовували російські військові.

Призначений росією очільник окупованого Криму Сергій Аксьонов повідомив, що внаслідок ракетної атаки на півострів, у Сімферопольському районі загинуло двоє перехожих. А в районі Алушти "зафіксовано влучання по порожньому об'єкту господарського призначення".

Окупанти також заявили, що в ніч на 24 травня нібито збили три ракети ATACMS і два безпілотники над окупованим Кримом і бєлгородською областю.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин