Микола Шевчук

Підполковнику-колаборанту з Криму загрожує до 15 років позбавлення волі

mainnews-id
Навесні 2014 року він відмовився виконувати накази свого командування про передислокацію військової частини з Бахчисараю до Одеської області та перейшов на бік рф

Державне бюро розслідувань (ДБР) оголосило про підозру 50-річному підполковнику Володимир Докучаєв із Бахчисараю, який перейшов на бік рф після окупації Криму. Йому інкримінують дезертирство та державну зраду.

Про це з посиланням на документ ДБР повідомляють Крим.Реалії.

До захоплення півострова російськими військовими Докучаєв служив за контрактом на посаді заступника начальника центру роботи з особовим складом Центру оперативного (бойового) забезпечення Військово-Морських Сил (ВМС) (військова частина А3835).

Навесні 2014 року він відмовився виконувати накази свого командування про передислокацію військової частини з Бахчисараю до Одеської області.

У березні 2014 року Докучаєв перейшов на бік рф і став заступником командира полку по роботі з особовим складом військової частини 86 863 68-го окремого морського інженерного полку 22 армійського корпусу чорноморського флоту рф з дислокацією в Євпаторії.

Дії Докучаєва кваліфікували як дезертирство та державна зрада. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото ілюстративне

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин