Микола Шевчук

Окупанти призупинили розслідування кримінальної справи щодо потоплення крейсера “москва” через “невстановлення місця перебування підозрюваного”

mainnews-id
Флагман чорноморського флоту рф ракетний крейсер "москва" затонув 14 квітня 2022 року під час буксирування у порт

Слідчий комітет загарбників призупинив кримінальну справу про затоплення крейсера "москва".

Про це окупанти повідомили батьку загиблого на кораблі матроса Дмитра Шкребця, цитують Крим.Реалії.

У повідомленні сказано, що попереднє слідство припинили через те, що "підозрюваний або обвинувачений втік від слідства або місце його перебування не встановлене з інших причин".

Шкребець заявив, що "не бачить сенсу оскаржувати рішення", оскільки йому "цілком зрозумілі причини його прийняття та важкі обставини того, що сталося". Він зазначив, що справу зможуть відновити після того, як "усі відповідальні та безпосередні виконавці будуть у руках" російського слідчого комітету.

При цьому, він додав, що крім безпосередніх винних, є ще й винні "іншої категорії", які перебувають у росії, але не є учасниками кримінальної справи. Це, за його словами, "ті, які своїми діями, а інші – бездіяльністю та некомпетентністю, створили умови для події з крейсером "москва".

Нагадаємо, флагман чорноморського флоту рф ракетний крейсер "москва" затонув 14 квітня 2022 року під час буксирування в порт. Подія сталася після масштабної пожежі в результаті удару 13 квітня українськими ракетами "Нептун".

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин