Ліна Тимошина

Ракетний удар по Києву: є загиблі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

mainnews-id
Зокрема, постраждала дитяча лікарня "Охматдит"

Оновлення. Станом на 17.00 внаслідок ракетного удару росії по Києву попередньо загинули 20 людей, майже 100 постраждали, повідомив Київський міський голова Віталій Кличко.

Оновлення. Станом на 15.44 внаслідок ракетного удару у столиці вже 19 загиблих та 53 постраждалих, повідомили у КМВА.

Оновлення. Станом на 14.30 внаслідок ракетного удару у столиці 15 загиблих та 38 постраждалих, повідомили у КМВА.

Оновлення. Внаслідок ракетного удару в Дніпровському районі Києва пошкоджена багатоповерхова будівля медцентру. Попередньо, 4 загиблих, ще 3 травмованих. Часткова руйнація будівлі. Триває розбір завалів та пошук людей, повідомили у КМВА.

Оновлення. Станом на 13.16, внаслідок ракетного удару у столиці вже 10 загиблих та 35 постраждалих, повідомили у КМВА.

Зранку 8 липня росія завдала ракетного удару по Києву. За даними Київської міської військової адміністрації (КМВА), є поранені й загиблі.

Зокрема, внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Солом’янському, Дніпровському, Дарницькому, Святошинському, Деснянському, Шевченківському та Голосіївському районах.

удар по Києву.jpg Фото: КМВА

«Попередні дані: в Солом’янському районі є пошкодження офісної будівлі; в Голосіївському – пошкоджено гаражі, горять автомобілі; в Дніпровському – палають уламки в житловій забудові; в Дарницькому районі пошкоджено приватний будинок; у Святошинському районі горять уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщені одного з підприємств; в Деснянському районі займання будинку; у Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня Охматдит, є руйнування», - повідомляє начальник КМВА Сергій Попко у Telegram.

Охмадит 2.jpg Фото: Zelenskiy/Official

Станом на 12 годину, попередньо відомо про сімох загиблих.

«Кількість постраждалих, на жаль, збільшується. Вже відомо про 11 постраждалих. 8 із в лікарнях, - написав Київський міський голова Віталій Кличко.

Удар по Києву 2.jpg Фото: КМВА

Він додав, що пацієнтів дитячої лікарні, куди вручила ворожа ракета, евакуюють в комунальні лікарні міста.

Також росіяни завдали ударів по Дніпру, Кривому Рогу та інших містах, застосувавши при цьому понад 40 ракет різних типів, написав у Telegram президент Володимир Зеленський.

«Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня. Усі служби задіяні, щоб врятувати якнайбільше людей. І весь світ має задіяти всю свою рішучість, щоб нарешті покласти край російським ударам. Вбивства – це те, що несе Путін. Тільки разом ми можемо принести справжній мир та безпеку», - заявив Зеленський.

Фото: Zelenskiy/Official

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин