Ліна Тимошина

«Росія не поважає жодну релігію чи віру», - Зеленський про пошкодження мечеті, внаслідок ракетної атаки

mainnews-id
Світ має побачити, що війна росії спрямована не лише проти України, але й проти людяності, гідності та людського життя

Президент Володимир Зеленський показав світлини пошкодженої внаслідок ракетної атаки будівлі Ісламського культурного центру Духовного управління мусульман Автономної Республіки Крим та заявив, що росія зневажає духовні й людські цінності.

Про це він написав у соцмережі Х.

«Це ісламський культурний центр в одній з мечетей Києва, що зазнав значних пошкоджень, внаслідок ракетного удару росії по нашій столиці сьогодні вранці. Росія зневажає духовні й людські цінності, не поважає жодну релігію чи віру. Вона не припиняє своєї нищівної кампанії проти українського народу, намагаючись знищити всі наші громади і навіть святині», - заявив Зеленський.

Мечеть 8.jpg

Глава держави зазначив, що загалом за ніч росія випустила по Україні 35 ракет, зокрема, балістичні, а також 23 дрони.

«Світ має побачити, що війна росії спрямована не лише проти України, але й проти людяності, гідності та людського життя. Таким варварським діям не місце в сучасному світі. Міжнародна спільнота має рішуче засудити їх і відповісти жорсткими діями», - наголосив президент.

мечеть 9.jpg

Він заявив, що варто разом протистояти російській агресії та вимагати відновлення справедливого миру на основі Формули миру й Статуту ООН.

Фото: X/Volodymyr Zelenskyy

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин