Ліна Тимошина

У німецькому Кельні відбудеться виставка «ЛОМИКАМІНЬ. Жіночий спротив у Криму»

mainnews-id
Серед представлених робіт — інсталяції Лії Достлєвої та Юлії По «Пляж», Еміне Зіятдінової «Крим. Дім», картини Алевтини Кахідзе, а також перформанс Марії Куліковської «Пліт Крим»

На німецько-українському фестивалі «Immer wieder Aufbruch» в Кельні 14–15 жовтня у театрі «COMEDIA» відбудеться виставка «ЛОМИКАМІНЬ. Жіночий спротив у Криму».

Про це повідомили у Представництві Президента України в Автономній Республіці Крим на сторінці у Facebook.

Серед представлених робіт — інсталяції Лії Достлєвої та Юлії По «Пляж», Еміне Зіятдінової «Крим. Дім», картини Алевтини Кахідзе, а також перформанс Марії Куліковської «Пліт Крим».

У відомстві нагадали, що виставку офіційно відкрили в Представництві/Офісі "Кримської платформи" 26 лютого. Її мета - привернути увагу громадськості до історій жінок, яких незаконно ув’язнили за підтримку України, вшанувати силу та відважність дружин політв’язнів. А також тих, хто щоденно чинить спротив окупантам, демонструючи боротьбу за свої права та свободи.

«Виставка спрямована на те, аби показати, що опір громадян України в Криму триває та з кожним днем набирає все більших обертів», - зазначили у представництві.

Більше про виставку можна дізнатись за посиланням.

Фото: Представництво Президента України в АР Крим

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин