Микола Шевчук

Загарбники в Криму організували всеросійський з’їзд мусульманок: у Зеленського відреагували

mainnews-id
Росіяни продовжують нав’язувати свій вплив мешканцям півострова

Окупаційне так зване “духовне управління мусульман Криму та Севастополя” організувало в Сімферополі "всеросійський жіночий з'їзд “Роль мусульманки в збереженні міжнаціональної єдності та зміцненні патріотизму в росії: традиції та сучасність”". Таким чином, загарбники використовують культурні та релігійні інституції для зміцнення свого впливу на населення Криму

Про це повідомляє пресслужба Постійного Представництва Президента в Автономній Республіці Крим (АРК).

Цей захід проводиться вперше і має на меті використання релігійних структур для поширення ідеології, що підтримує окупаційний режим.

«Окупанти продовжують використовувати культурні та релігійні інституції для зміцнення свого впливу на населення Криму, зокрема, серед жінок, поширюючи ідеї, які не відповідають традиціям і цінностям корінних народів України, що сформувалися у Криму. Заяви представників окупаційної адміністрації про “виховання патріотизму через призму релігійних цінностей” є черговим прикладом нав'язування кримським мусульманам ідеології, яка підтримує агресивну політику росії», - сказано в повідомленні.

У Представництві наголосили, що подібні заходи, організовані окупаційною адміністрацією, не мають жодної легітимності і є інструментом пропаганди для виправдання незаконної окупації Криму.

Фото із заходу окупантів

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин