Ліна Тимошина

Загинула військовослужбовиця та активістка Шура Рязанцева з позивним "Ялта"

mainnews-id
Кримчанка була учасницею Революції Гідності. На початку повномасштабного вторгнення Шура долучилася до лав територіальної оборони.

Загинула військовослужбовиця і активістка з Криму Шура Рязанцева з позитивним "Ялта".

Про смерть військовослужбовиці повідомила у Facebook її сестра Валерія Рязанцева.

"На превеликий жаль, Шурочки більше немає…", - написала вона.

шура рязанцева1.jfif2.jfif

Також про загибель кримчанки написала у Facebook Постійна Представниця Президента України в Автономній Республіці Крим ТамілаТашева.

"Пишуть що Шура Рязанцева загинула...не вірю...нещодавно їй виповнилось 40, вітали її...ну як так, наша Ялта...Ти так хотіла повернутись додому. Ялточка, вічна пам'ять, прекрасна", - написала Ташева.

Нещодавно, 2 червня, у день свого 40-річчя Шура опублікувала допис у Facebook, де повідомила, що приєдналася до нового військового підрозділу десантно-штурмових військ.

"Сьогодні мені 40 років… нещодавно я приєдналася до нового військового підрозділу при ДШВ, хочу зібрати для оновлення амуніції. Посилання на банку. Ялточці на День Народження)", - писала військовослужбовиця.

Наразі обставини смерті Шури Рязанцевої не повідомляються.

Шура Рязанцева родом із Криму. Під час Революції Гідності вона рятувала поранених протестувальників на вулиці Інститутська.

У березні 2014 року після окупації Криму жінка спробувала дістатися рідного півострова. Однак на КПП потрапила у російський полон. Там пробула п'ять днів.

До початку повномасштабного вторгнення Шура Рязанцева працювала стилісткою «Студії Квартал 95» та кількох телевізійних програм.

На початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року Шура долучилася до лав територіальної оборони.

шура рязанцева1.jfif3.jfif

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин