Ліна Тимошина

«Тонуть у ненависті до Джамали, яка своїми концертами зібрала понад 90 мільйонів євро на допомогу ЗСУ», - Чубаров про заочний арешт Джамали у москві

mainnews-id
Окупанти звинуватили артистку у «фейках проти збройних сил рф».

Російські окупанти тонуть у ненависті до співачки кримськотатарського походження Джамали, яка своїми концертами зібрала понад 90 мільйонів євро на допомогу Збройним Силам України.

Так відреагував голова Меджлісу Рефат Чубаров на те, що суд москви заочно заарештував українську співачку Джамалу у справі про «фейки проти збройних сил рф» та оголосив її у міжнародний розшук.

У Telegram він нагадав, що раніше в росії Джамалі було висунуто звинувачення за п. «д» ч. 2 ст. 207.3 кк рф - «публічне поширення під виглядом достовірних повідомлень свідомо хибної інформації, що містить дані про використання збройних сил російської федерації, вчинене за мотивами національної ненависті». Кримінальну справу по суті доручено розглянути Басманному районному суду москви.

«Тримайся, наша Зірочко, ми обов'язково станцюємо всі разом Хайтарму у звільненому від російських окупантів Криму!», - написав Чубаров.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що суд москви заочно заарештував Джамалу у справі про «фейки проти збройних сил рф».

Як повідомляли QIRIM.News, 20 листопада стало відомо, що Міністерство внутрішніх справ росії оголосило Джамалу у розшук.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин