Асіф Алієв

Діти кримськотатарських воїнів та політв'язнів відпочили у Польщі

mainnews-id
Акція відбулася за координації БО «Кримський фронт»

16 дітей з кримськотатарських родин військовослужбовців та політв'язнів відвідали тижневий табір у місті Плонськ (Польща).

Табір організувала Асоціація “Йдемо на прогулянку” у співпраці з містом Плонськ та фондом Poland Helps та за координації БО «Кримський фронт».

Програма табору включала спортивно-оздоровчі заходи і екскурсії.

Для дітей з кримськотатарських родин були передбачені додаткові умови згідно з віросповіданням - харчування та можливість здійснювати молитву.

Кримськотатарська група також мала змогу побачити місто Львів - прийом і екскурсію містом організував Кримськотатарський культурний центр у Львові.

До програми увійшли спортивно-оздоровчі заходи, відвідування басейну, планетарію, екскурсія Варшавою, екскурсія містом Плонськ і зустріч з мером міста (малювали голуба миру), культурний обмін, зібрання біля багаття.

Пропозицію оздоровити дітей у таборі отримали кримськотатарські військові, контакти яких мав чи зміг отримати «Кримський фронт».

«Кримський фронт» продовжує формувати базу кримськотатарських військових для підтримки і поширення подібних пропозицій - військові та їхні родини можуть передати свої контакти «Кримському фронту».

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин
news-pic

«Подібні пропозиції створюють серйозні перешкоди для відновлення справедливості та захисту прав жителів Криму», - Ташева про пропозицію Сікорського

news-pic

«Абсолютно неприйнятна і цинічна», - Чубаров про пропозицію Сікорського передати Крим під мандат ООН для підготовки референдуму

news-pic

Глава МЗС Польщі Радослав Сікорський пропонує передати Крим під мандат ООН

news-pic

«Не уявляю, як він буде в тюрмі», — мати незрячого політв'язня Олександра Сізікова

news-pic

Мешканці окупованого Криму скаржаться на збої в роботі Google Maps

news-pic

Активісти провели чергову акцію спротиву окупації в Сімферополі: деталі

news-pic

У Татарстані затримали ветерана національного руху, людину похилого віку

news-pic

«Про політв'язнів треба говорити не лише в Україні, а й у всьому цивілізованому світі», - дружини бранців Асана і Азіза Ахтемових