Ліна Тимошина

Крим представлений на URC-2024 в Берліні

mainnews-id
Представництво Президента в АРК розповідає про актуальну ситуацію в окупованому Криму в контексті відновлення півострова після деокупації та подолання наслідків окупації.

Окремий стенд про тимчасово окуповані території України, зокрема Автономну Республіку Крим та місто Севастополь розміщений протягом двох днів Міжнародної конференції з питань відновлення України URC-2024.

Про це повідомила Представниця Президента в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева на сторінці у Facebook.

За її словами, команда Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим брала активну участь у підготовці інформаційних матеріалів, сьогодні представляє стенд на заході, розповідає про актуальну ситуацію в окупованому Криму в контексті відновлення півострова після деокупації та подолання наслідків окупації.

"І це надзвичайно важливо говорити про наші території, про наших людей. Адже деокупація обов’язково відбудеться, і питання відбудови, відновлення, реінтеграції обов’язково мають бути на порядку денному", - наголосила Ташева.

витсавка Крим 2.jpg

Це також важлива нагода ще раз наголосити на злочинах окупантів в Криму, пов’язаних із мілітаризацією півострова, порушенням прав та свобод людини, необхідності імплементації української Формули миру та долучення до відбудови Криму, зокрема через участь в програмі We build Crimea, зауважила Представниця Президента в АР Крим.

"І як зазначив сьогодні у промові на відкритті конференції Президент України Володимир Зеленський – життя все одно переможе! Бо попри труднощі та виклики, ми стоїмо. Крок за кроком повертаємо своє. Захищаємо. Відновлюємо", - підкреслила Ташева.

виставка крим 3.jpg

Нагадаємо, 11 червня Президент Володимир Зеленський прибув до Німеччини для участі в Конференції з відновлення України.

Фото: Facebook/Таміла Ташева

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин