Ліна Тимошина

Внаслідок ракетного удару зазнала руйнувань будівля Ісламського культурного центру ДУМ АР Крим (ФОТО)

mainnews-id
2 вересня російські війська завдали черговий комбінований ракетний удар по Києву

Сьогодні, 2 вересня, внаслідок масованого ракетного удару російських військ по Києву зазнала руйнувань будівля Ісламського культурного центру Духовного управління мусульман Автономної Республіки Крим (мечеть на Нивках), повідомляє QIRIM.News.

мечеть 2.jpg

мечеть 3.jpg

мечеть 4.jpg

меечеть 5.jpg

За даними Київської міської військової адміністрації, зранку 2 вересня російські війська завдали черговий ракетний удар по Києву. Удар був комбінований - крилатими та балістичними ракетами. Крилаті ракети (потенційно Х-101), найпевніше, були випущені близько третьої ночі з бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району саратовської обл., рф.

«На Київ ці ракети заходили після складних маневрів, з південного напрямку. Одночасно з підльотом до столиці крилатих ракет, ворог випустив по Києву і передмістю балістичні ракети KN-24/Іскандер-М. До цього всього ще додався один ударний БпЛА. Силами та засобами протиповітряної оборони в повітряному просторі столиці було знищено понад десяток крилатих ракет та близько десятка - балістичних та ударний безпілотник», - повідомляє КМВА.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин