Ліна Тимошина

«Кримська Маланка. Подаруй свято родинам захисників»: у Представництві Президента в АР Крим анонсували акцію для дітей військовослужбовців

mainnews-id
Мета збору - 300 тисяч гривень

Представництво Президента в Автономній Республіці Крим, Офіс Кримської платформи у співпраці з Українським Жіночим Фондом реалізовує спільний проєкт "Кримська Маланка. Подаруй свято родинам захисників".

Про це повідомляє Представництво Президента в АР Крим на сторінці у Facebook.

У відомстві зазначили, що наближаються зимові свята, час, коли діти повинні радіти, отримувати подарунки та веселитися. Організатори акції певні - під час війни особливо важливо підтримувати сім'ї українських захисників, щоб їхні діти, навіть якщо батьки далеко, відчули радість свята хоча б на мить.

«Наша мета — забезпечити новорічними подарунками дітей військовослужбовців одного з підрозділів, де служить багато захисників кримського походження, які брали активну участь у боях за звільнення Харківської області, а сьогодні продовжують обороняти Куп'янський район Харківської області, міста Бахмут, Авдіївку, Лиман, Ямпіль Донецької області», - йдеться у повідомленні.

Їхня мета - зібрати кошти на формування щонайменше 500 подарунків із 1700 необхідних загалом для дітей віком до 14 років. Кожен пакунок буде складатися з солодощів та сувеніру. Стати частиною проєкту може кожен охочий.

«Мета збору - 300 000 гривень. Збір триватиме до 18 грудня 2023», - зазначили у відомстві.

Фото: пресслужба Представництва Президента в АР Крим

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин