Асіф Алієв

ГУР: «ЗСУ зможуть деокупувати Крим»

mainnews-id
В українській військовій розвідці тепер впевнені, що ЗСУ зможуть деокупувати Крим

У ГУР Міноборони України відзначили боягузливість російських окупантів, які покинули так звані “вишки Бойка” під час спецоперації українських розвідників та втекли від вогневого контакту на мисі Тарханкут у Криму.

Про це в інтерв'ю проекту Ukrainian Witness розповіли командири підрозділів української військової розвідки, передає ТСН.

Командир з позивним “Боргеза” відзначив, що під час атаки на “вишки Бойка” росіяни безрезультатно працювали авіацією, а потім відступили, повністю замінувавши ці об’єкти у морі.

“Там усе перетягнуте мінами. Ящики, мотузки на підлозі, напіввідкриті сухпайки, двері - суцільне мінне поле. Поки вишки повністю не розміновані, там ще мають попрацювати наші інженери”, – зазначив він.

Під час десантування на мисі Тарханкут українські розвідники вступили у бій з ворогом, але росіяни втекли від вогню.

“У нас був контакт з ворогом. Але зрештою, росіяни втекли, вони це добре вміють. Наші хлопці виконали поставлені завдання. У цьому їм допомагали кримські партизани”, – розповів командир з позивним “Тимур”.

У ГУР тепер впевнені, що ЗСУ зможуть деокупувати Крим.

“На морі у нас залишився ще один бар'єр – і все. Ми зробимо так, що Крим буде вдома. Ми зробимо це, хоч би скільки часу це зайняло”, – запевнив “Тимур”.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин