Ліна Тимошина

У Києві презентували пілотний проєкт прокуратури: Крим став одним з перших регіонів в його реалізації

mainnews-id
Цей проєкт може стати одним з інструментів забезпечення стабільності в регіоні після деокупації

У Представництві Президента України в Автономній Республіці Крим відбулася презентація пілотного проєкту “Прокурор громади. Концепція взаємодії органів прокуратури з громадами”.

Про це повідомила Постійна Представниця Президента в АР Крим Таміла Ташева на сторінці у Facebook.

«Це дуже важливий проєкт, орієнтований на партнерство між прокуратурою, поліцією, місцевою владою, громадськими та неурядовими організаціями та іншими стейкхолдерами з метою збільшення взаємодії з громадами для належного та оперативного реагування на запити щодо відновлення справедливості, захист інтересів та гарантування безпеки. І цікаво, що Крим став одним з перших регіонів в реалізації проєкту в Україні», - написала Ташева.

презентація проєкту.jpg

Під час заходу вона наголосила на важливості реалізації проєкту в Криму як один з пріоритетних кроків Української держави після деокупації Криму.

«Адже цей проєкт може стати одним з інструментів забезпечення стабільності в регіоні після деокупації, а також налагодження комунікації між правоохоронними органами, місцевою владою та населенням деокупованої території», - наголосила Постійна Представниця Президента в АР Крим.

Вона додала, що проєкт реалізується за ініціативи Офісу Генерального прокурора, зокрема, на базі Прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

презентація проєкту 2.jpg

Фото: Facebook/Таміла Ташева

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин