Микола Шевчук

Політв’язень кремля Сірук привітав мусульман з Рамаданом

mainnews-id
12 листопада 2019 року Південний окружний військовий суд засудив активіста до 12 років ув'язнення

Бранець кремля Вадим Сірук привітав з неволі мусульман зі священним місяцем Рамадан.

Про це повідомляє «Кримська солідарність».

Qirim.news подає повний текст перекладеного листа бранця.

«Ассаляму алейкум, мій улюблений заради Всевишнього і шановний джемаат Криму та інші мусульмани, яких я люблю заради Аллаха!

Вітаю вас з священним постом Рамадан — місяцем перемог і допомоги, місяцем віддалення від гріха і наближення до нашого Господа, місяцем поклоніння і прощення, місяцем єдності і поминання Аллаха. Це місяць, коли раб Аллаха щиро кається, а його Господь приймає його покаяння.

Вітаю вас, мусульмани рідного мені Криму, та всю ісламську умму (громаду) Мухаммада (с.а.с). Воістину, вся хвала належить Аллаху, Йому одному ми молимося і просимо прощення та допомоги, лікування для хворих, полегшення утисненим, свободу полоненим, зміцнення слабким, а грішникам – прощення, амінь.

Бійтеся Аллаха істинним острахом і не поклоняйтеся нікому, крім Нього! Будьте щирими, благочестивими і говоріть лише правду!

Пам'ятайте, що тільки той може вважатися істинно віруючим, хто оберігає нашу релігію з усіх боків і простягає руку допомоги навіть тоді, коли сам потребує і слабкий.

Радійте, коли Він випробовує вас і сумуйте, якщо довго не відчуває.

Аллах прибрав від себе рису несправедливості і наказав своїм рабам бути справедливими між собою! Прошу у Аллаха прощення своїм і вашим гріхам, найкращих знань, міцних родинних зв'язків, повернення ваших близьких додому (у кого вони в розлуці чи вдалині). Прошу Його одного про заступництво, допомогу, прощення та перемогу, амінь. Мир вам і благословення Всевишнього!

Ще раз зі святом! Нехай Аллах порадує вас в обох світах, амінь. Ваш брат Вадим».

Нагадаємо, Вадим Сірук брав активну участь у громадському житті. Виїжджав на місце події, коли були перші репресії загарбників.

Сірука було затримано за необґрунтованими звинуваченнями за підозрою у причетності до політичної партії «Хізб ут-Тахрір аль-Ісламі». Його включили до складу кримінальної справи «Хізб ут-Тахрір» ялтинської групи.

12 листопада 2019 року Південний окружний військовий суд засудив активіста до 12 років ув'язнення.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин