Асіф Алієв

Азербайджан реконструював Національну бібліотеку України для дітей

mainnews-id
У межах заходу бібліотечному фонду було передано в дар 169 книг про Азербайджан

Азербайджанська держава надала фінансову допомогу для реконструкції та ремонту притулку Національної бібліотеки України для дітей, передає агентство Азертадж.

Посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв, який виступив на проведеному в бібліотеці заході, озвучив детальну інформацію про гуманітарну допомогу, яку надає Азербайджан Україні, висловив готовність Баку і надалі продовжувати надавати допомогу в реалізації інфраструктурних, соціальних та гуманітарних проєктів.

17198114812242061765_1200x630.jpg

Посол також зазначив, що Азербайджан робить внесок у реабілітацію дітей, які постраждали від війни в Україні. Допомога, виділена сьогодні на реконструкцію та ремонт притулку дитячої бібліотеки, є невід'ємною частиною гуманної політики Азербайджанської держави. Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко, висловивши подяку Азербайджанській державі за підтримку, зазначила, що у ці важкі дні Азербайджан підтримує Україну як дружня та братня країна.

З перших днів війни Азербайджанська держава спрямовує допомогу Україні.

«Допомога бібліотечному притулку – це внесок у безпеку дітей. Ми високо цінуємо цей гуманний крок Азербайджанської держави», – сказала Алла Гордієнко.

1719811481230976317_1200x630.jpg

У межах заходу бібліотечному фонду було передано в дар 169 книг про Азербайджан.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин