Микола Шевчук

Партизани закликали строковиків з Криму приєднуватися до руху опору окупації

mainnews-id
Партизани обіцяють строковикам винагороду

Партизани «АТЕШ» звернулися до строковиків армії рф з Криму, аби ті приєднувалися до підпільного руху проти окупантів. Обіцяють за це винагороду.

Про це повідомляється на каналі руху.

"Рух "АТЕШ" готовий заплатити зарплату Кримським строковикам за роботу на користь руху опору. Ми закликаємо солдатів строкової служби з Криму приєднатися до лав нашого руху. У цей критичний момент для росії, коли вони несуть серйозні втрати на фронті, але продовжують використовувати Крим для своїх злочинних діянь, ти можеш відіграти ключову роль. Від твоїх рішучих дій залежить багато чого", - сказано в повідомленні.

Партизани зазначають, що їх цікавлять солдати строкової служби кримського походження з 810 окремої бригади морської піхоти, 126 окремої бригади берегової оборони та інших бригад, які входять до складу 22 армійського корпусу.

«Ми готові винагородити ваше сміливе рішення, надавши паралельну (додаткову) зарплату за роботу на користь нашого руху. Приєднуйтесь до нас, і разом ми зможемо повалити окупантів, відновити справедливість та повернути волю українському Криму», - зазначили партизани.

Раніше окупанти провели рейди в Криму в пошуках місцевого підпілля.

Фото ілюстративне

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин