Микола Шевчук

Окупанти зняли звинувачення з імама Юрдамова

mainnews-id
12 січня так званий мировий суд у селищі Кіровське оштрафував його за «незаконну місіонерську діяльність»

Так званий кіровський районний суд в окупованому росіянами Криму задовольнив апеляційну скаргу захисника імама Ісмаїла Юрдамова на рішення мирового судді у повному обсязі. Суддя Георгій Церцвадзе зняв усі звинувачення з релігійного діяча.

Про це повідомив адвокат імама Рустем Кямільов, інформує “Кримська солідарність”.

Ісмаїл Юрдамов пояснив, що протягом багатьох років виконував деякі релігійні обряди в селі Привітне на прохання мешканців селища та чинного імама. Останній часто сам делегував свої повноваження через стан здоров'я та вік.

Суддя Георгій Церцвадзе прийняв апеляційну скаргу та задовольнив її у повному обсязі. Справа про адміністративне правопорушення щодо Ісмаїла Юрдамова закрита за відсутністю складу правопорушення.

Нагадаємо, 13 грудня минулого року в будинку імама Ісмаїла Юрдамова пройшов обшук, після чого загарбники забрали Юрдамова до відділку “поліції”, де на нього склали адміністративний протокол за частиною четвертою статті 5.26 КоАП рф (здійснення місіонерської діяльності з порушенням вимог законодавства про свободу совісті, свободу віросповідання та релігійні об'єднання).

12 січня так званий мировий суд у селищі Кіровське оштрафував його за «незаконну місіонерську діяльність».

ФОТО: "Кримська солідарність"

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин