Микола Шевчук

На кожному континенті тепер кажуть: «Ukraine must win», - Зеленський привітав з Днем незалежності

mainnews-id
Незалежність України було проголошено 24 серпня 1991 року

Ніхто у світі більше не скаже: «Where is Ukraine?», бо на кожному континенті тепер кажуть: «Ukraine must win».

З такими словами у привітанні з нагоди 33-ї річниці незалежності виступив президент України Володимир Зеленський.

«33 роки тому Україна відродилася на картах світу, а сьогодні Україна підкорює серця всього світу. Надихає сміливістю. Слугує прикладом, як не боятись путіна. І об’єднує Землю довкола свого, українського світогляду: у ХХІ столітті терористи мають спочивати у Гаазі, а не на Валдаї. І ніхто у світі більше не скаже: «Where is Ukraine?» Бо на кожному континенті тепер кажуть: «Ukraine must win». Це заряджає нашу незалежність. Нашу Україну. Їй не бракує чужих областей. Нам потрібен мир і спокій на наших землях. Вздовж усього нашого кордону протяжністю 6992 кілометри. На суші, на морі, у повітрі, всередині країни – усюди, де ми будемо стояти на варті своїх цінностей», - сказав Зеленський.

Він подякував кожному воїну, який боронить Україну, тим, хто допомагає українському війську та усім тим, хто «живе й працює, аби працювала й жила незалежність».

Окремо він спинився на подіях останніх 2 років з початку широкомасштабного вторгнення рф, вказавши, що плани росіян знищити Україну та її державність зазнали краху, а сама війна вже перейшла на на їхню територію.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин