Асіф Алієв

На Масандрівському пляжі антисанітарія: відчувається запах сечі

mainnews-id
А п'яні рибалки нападають на людей

На Массандрівському пляжі в окупованій Ялті зберігається стійкий запах сечі місцевих рибалок, які справляють свої потреби, не відходячи далеко від своїх вудок.

Про це повідомила одна з відпочивальниць у паблік "Подслушано Ялта/Алушта".

За її словами, деякі рибалки на обладнаних для купання пляжах становлять серйозну загрозу для відпочивальників.

"У суботу ввечері, 24 серпня, я плавала у встановленій для купання зоні, як раптом з одного з пірсів літній чоловік з вудкою почав кричати, що у нього у воді гачки. Він почав ображати мене, вимагати, щоб я розверталася і пливла назад.

На мої зауваження, що це зона для купання, він матюкався, погрожував та світив яскравим ліхтариком в обличчя”, - розповіла вона.

Щоб повернутися на відсік пляжу, де лежали її речі, жінці знову довелося плисти повз пірс з рибалкою.

«Він здалеку впізнав мене та кричав, що втопить мене. Він був дуже агресивний і добряче п'яний. Безперервний потік погроз та матів на мою адресу призвів до того, що серцебиття та дихання почастішали і я почала захлинатися морською водою», — повідомила вона.

Після виходу з води жінка звернулася до рятувальників зі скаргою та додала, що рибалки на міських пляжах — джерело антисанітарії.

"Улюблені рибалками місця на пляжі легко впізнати за стійким запахом сечі, оскільки ці люди не користуються туалетом, а справляють малу потребу вечорами у найближчому кутку пляжу, не відходячи далеко від своїх вудок", - зазначила вона.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин