Микола Шевчук

Бранець Енвер Крош привітав мусульман з Рамаданом

mainnews-id
Загарбники звинувачують активіста в організації терористичної діяльності

Бранець кремля Енвер Крош з неволі привітав мусульман зі священним місяцем Рамадан.

Про це повідомляє «Кримська солідарність».

Qirim.news подає повний текст перекладеного листа бранця.

«Ассаляму алейкум моєму шановному народу! Безмірна хвала Аллаху за те, що ми є серед умми Мухаммада (мир йому, милість і благословення Аллаха).

Нехай буде Всевишній задоволений вами в обох світах! Ваші діяння, ваша допомога, здійснені цього священного місяця Рамадан, зігрівають наші серця. Велике вам спасибі, шановні єдиновірці, за те, що не забуваєте про нас і наші сім'ї, завжди надаєте підтримку!

Хай дарує Аллах можливість плідно і на благо провести священний місяць Рамадан! Бажаємо зустріти та провести свято Ораза байрам у щасті та радості!

Ми віримо, що з волі Аллаха настануть дні, коли ми, як і раніше, зустрінемо та проведемо свята разом.

Після кожної ночі настає світанок.

З великою повагою та любов'ю до вас, політв'язні міста Джанкоя»

Нагадаємо, з 2014 року Крош став політично активним — їздив на регулярні обшуки в будинках кримських татар, відвідував стриму, колективні молебні, вів журналістські стріми. У 2015 році його викрали силовики й катували електричним струмом у Джанкойському МВС.

Згодом, у 2018 році, його заарештували на 10 діб за звинуваченням у пропаганді символіки екстремістських організацій за частиною 1 статті 20.3 КК рф.

11 серпня 2022 року у його будинку в Джанкойському районі провели обшук. Активіста затримали та звинуватили в організації терористичної діяльності.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин