Ліна Тимошина

Львівщина вшанувала національний прапор кримських татар

mainnews-id
Учасники заходу засвідчили неперервність звʼязку двох народів

Львівщина долучилася до вшанування національного прапора кримських татар – корінного народу українського Криму.

Про це написав голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький на сторінці у Facebook.

Львів 3.jpg

Він зауважив, що у прапорі кримськотатарського народу, як і у Державному прапорі України, є жовтий та блакитний кольори. Обидва народи роками жили, поважали і збагачували культуру одне одного.

«Ми цінуємо людське життя, любимо землю, на якій живемо, та усвідомлюємо силу сім’ї – це ті цінності, які теж нас споконвіку єднають. А наші прапори – прапори, під якими боролися предки, щоб у нас з вами було теперішнє. Це ті прапори, під якими український та кримськотатарський народи зараз пліч-о-пліч виборюють майбутнє у вільній Україні вже для наших дітей і внуків», - наголосив Козицький.

Львів 2.jpg

За його словами, щоб засвідчити неперервність цього звʼязку, Львівщина долучилася до вшанування національного прапора кримських татар.

Львів 4.jpg

«Вірю, що завдяки Збройним Силам та внеску кожного й кожної, хто живе у нашій державі і любить її, ми обов’язково дочекаємося того часу, коли Державний прапор України та кримськотатарський прапор будуть поруч вільно майоріти на українському півострові. Бо Крим – це Україна!», - написав голова Львівської ОДА.

Львів 5.jpg

Фото: Facebook/Максим Козицький

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин