Асіф Алієв

Телеканал FoxNews оприлюднив план перемоги України Республіканської партії США

mainnews-id
Американська Республіканська партія та її підтримка має стати ключем до перемоги України

5 грудня впливовий американський канал FoxNews оприлюднив основні тези 28-сторінкового звіту голів комітетів Конгресу, в яких викладено "приблизний план перемоги в Україні".

Цей документ було представлено в межах конференції Республіканської партії США в Палаті представників.

Як передає Обозреватель, перед цим канал FoxNews, який є головним рупором республіканців, публікував інтерв’ю міністра оборони України Рустема Умєрова, що свідчить про різке зростання інтересу Республіканської партії та їхніх ЗМІ до української тематики.

умєров фокс ньюс.jpg

Зокрема, у плані зазначається, що американська Республіканська партія та її підтримка має стати ключем до перемоги України у війні з Росією. Тож основні принципові позиції переможного плану зводяться до трьох ключових пунктів.

По-перше, Україна має максимально швидко отримати у необхідній кількості все важливе озброєння від США.

По-друге, Сполучені Штати мають у рази посилити санкції проти російської федерації, її союзників та ввести нові санкції проти тих країн, які допомагають Росії обходити вже наявні санкції.

По-третє, Україна має отримати всі заморожені суверенні активи рф.

Навіть поверхневе знайомство з основами плану дає розуміння того, що республіканці готові докорінно змінити підходи до війни в Україні та до ролі США в ній, закликаючи до повернення ставки на перемогу української держави.

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин