Микола Шевчук

Стало відомо, як окупанти намагаються захистити рештки свого чорноморського флоту

mainnews-id
Загарбники бояться українських атак

Російські війська посилено патрулюють західне та південне узбережжя окупованого Криму, намагаючись захистити рештки свого чорноморського флоту.

Про це повідомив речник Військово-Морських Сил України (ВМС) Дмитро Плетенчук в ефірі національного телемарафону, цитує Центр журналістських розслідувань (ЦЖР).

«Факт присутності в повітряному просторі, як літаків, так і дронів-розвідників, на жаль, присутній. Вони патрулюють посилено західне узбережжя півострова Крим, і південне. Застосовують вони гелікоптери для протидронової боротьби, намагаючись у такий спосіб убезпечити рештки свого флоту, які залишаються в пунктах базування від можливих дронових атак. Так само це патрулювання, цю оборону вони здійснюють і щодо так званого Кримського мосту. Тобто авіація задіяна максимально», – повідомив він.

При цьому, за його словами, для відбиття атак Сил оборони на Крим окупанти використовують усю авіацію, яку мають.

Нагадаємо, в результаті постійних атак українських військових, загарбники вимушені ховати свій чорноморський флот в новоросійську, або у порту Севастополя, не виводячи його у відкрите море, але і там його досягають українські дрони.

Фото ілюстративне: флот рф

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин