Микола Шевчук

Вже створено декілька гнучких моделей інвестування в українську оборонну промисловість, - Умєров

mainnews-id
Міністр оборони України зустрівся з польською делегацією

В Україні вже створено декілька гнучких моделей інвестування в українську оборонну промисловість, і влада готова розглядати усі можливі формати спільного фінансування оборонних підприємств.

Про це зазначив міністр оборони України Рустем Умєров за результатами зустрічі з делегацією на чолі з міністром закордонних справ Польщі Радославом Сікорським.

«Росіяни модернізують свої інструменти терору, тож Україна має посилювати свої спроможності запобігання російським ударам. Збільшення обсягів виробництва вітчизняної зброї – одне з наших головних завдань. Зброя українського виробництва вже показала свою ефективність, уражаючи цілі на відстані майже 2 500 км вглиб території ворога. Україна має значний промисловий потенціал, однак потребує достатнього фінансування», - сказано в повідомленні.

460022914_917656273516047_8848846231326492399_n.jpg

Сторони обговорили роль Польщі у розбудові української оборонної промисловості, зокрема можливості залучення ресурсів ЄС. За словами Умєрова, «вже створено декілька гнучких моделей інвестування в українську оборонну промисловість», і влада готова розглядати усі можливі формати спільного фінансування оборонних підприємств.

Фото: пресслужба Рустема Умєрова

Читайте новини в телеграмi

Актуальнi новини Украiни та свiту

telegram

Підписатись

Головнi новини

Бiльше новин